Zelliges

Handgemaakte tegels van natuurlijke klei of geglazuurd met onvoorspelbare transparante kleuren, te verkrijgen in alle soorten vormen en afmetingen. Zellige zijn handgemaakt met natuurlijke witte klei en traditioneel gekleurde loodvrije glazuur, maar in een moderne fabriek in sociaal gerechtvaardigde arbeidsomstandigheden.
De zellige (zillij tegel) is te verkrijgen in 48 parelmoer kleuren, warme tinten, semi-transparant of vol van kleur die subtiel variëren in diepte en reflexie. Traditionele zillij passen zowel in een modern als in een landelijk interieur. Elke tegel is uniek en onregelmatig van oppervlak. Zellige is het tegenovergestelde van “saai”, uniforme industriële tegels.

Zelliges kunnen worden gebruikt om elke soort oppervlak te decoreren. Dit gaat van muren, vloeren tot meubels – zie foto galerij - De vierkante zellige wordt met een kleine voeg geplaatst wat de subtiele kleurnuances ten goede komt. De zelliges in de vorm van visschubben, complexe vormen of boorden worden gebruikt om decoratieve wanden of boorden te creëren.
Meer info omtrent zelliges

Contact
zelliges wit/iglo

zelliges wit/iglo

zelliges wit/iglo

zelliges wit/iglo

zelliges wijnrood

zelliges wijnrood

zelliges :mat en glanzend

zelliges :mat en glanzend